Најновија вест!


Данас су ступиле на снагу Одлуке о ликвидацији Јавног предузећа „Штампа, радио и филм“ и о укидању Јавне установе Спортски Центар и Центар за културу Општине Бор. Од понедељка сви запослени у овим установама и предузећу биће на евиденцији Националне службе за запошљавање. Општинско веће је на седници одржаној 02. септембра разматрало Одлуке о форморању нових установа. Вест колегинице Данијеле Стојковић

Јавно предузеће „Штампа, радио и филм“ је у мало другачијој ситуацији. Осам дана након подношења Решења о регистрацији и покретању поступка ликвидације у Агенцији за привредне регистре радници ове медијске куће ће бити на Заводу за запошљавање. У овом тренутку постоји много нејасноћа по питању емитовања програма и задржавања фреквенције која важи до 2015. године и КОЈА НИЈЕ ПРЕНОСИВА НА НОВО ПРЕДУЗЕЋЕ чије би оснивање према најавама председника Општине Бор, требало као предлог да се нађе пред одборницима Скупштине Општине до краја септембра.
О томе ће се разговарати у уторак на састанку представника локалне самоуправе, Јавног предузећа „Штампа, радио и филм“ и Радиодифузне агенције.

Остаје нам само да чекамо уторак и чујемо шта ће рећи у Радиодифузној агенцији…

Advertisements

3 коментара (+додајте свој?)

 1. Goga
  сеп 07, 2009 @ 20:29:15

  Запослени у Јавној установи Спортски центар и Центру за културу Општине Бор од данас су на евиденцији Националне службе за запошљавање. Што се тиче формирања нових установа ове одлуке је усвојило Општинско веће Општине Бор на седници одржаној 02. септембра. О томе ће одлучивати одборници Скупштине Општине на седници која ће се одржати до краја септембра.
  А ситуација у ШРИФ-у је и даље непозната. Вероватно ће се све знати већ сутра после састанка у Радиодифузној агенцији.

  Одговор

 2. Goga
  сеп 12, 2009 @ 21:25:16

  Значи овде бре нико ништа не зна!!!! Нервирам се данима…кога год да питаш шта се дешава нико не зна и сви ти кажу што питаш мене… Наводно ће се све знати у уторак… Прича се да ће тада бити седница Општинског већа… Али се опет ништа конкретно не зна па нам опет преостаје да чекамо…

  Одговор

 3. tool
  дец 19, 2009 @ 03:55:08

  Да, вероватно тако да је

  Одговор

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

Твитић

Грешка: Твитер није одговорио. Молимо вас да сачекате неколико минута и да освежите ову страницу.

Моје мале групице

Видим те

 • 12,974 људи ми читало блог
%d bloggers like this: